Website vertalen

Kan ik mijn website in verschillende talen aanbieden?

Ja, het is mogelijk de website in verschillende talen aan te bieden. In de beheeromgeving van uw website kunt u deze functie activeren. Deze optie staat niet standaard aan.

Hoe activeer ik de functie om mijn website meertalig aan te bieden?

Wanneer u bent ingelogd op de beheeromgeving van uw website gaat u in het menu aan de linkerkant naar Pharmeon Diensten. U ziet daar onder het kopje algemeen de optie vertaaloptie website staan. Klik op deze optie en ga naar het tabblad instellingen. U kunt hier selecteren welke talen u via de vertaaloptie beschikbaar wilt stellen. Om de wijzigingen te behouden, klikt u op opslaan. Wanneer u de talen die u beschikbaar wilt stellen heeft opgeslagen, klikt u op de knop activeren. De vertaaloptie wordt nu aan uw website toegevoegd.

Hoe kan de bezoeker van mijn website een andere taal selecteren?

Wanneer u de vertaaloptie heeft geactiveerd op uw website, verschijnt er in de topbar een dropdown. In deze dropdown worden alle talen weergegeven die u heeft geselecteerd. De bezoeker van uw website kan uit deze dropdown de gewenste taal selecteren en de gehele website zal direct worden vertaald.

Wie vertaald mijn website?

De vertaling op uw website is op basis van Google Translate. Het voordeel hiervan is dat uw gehele website wordt vertaald, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. Gezien het een machine blijft die de vertaling uitvoert, kan het zijn dat er verkeerde vertalingen worden gedaan. Hier kunt u geen aanpassingen op doorvoeren.

Hoe maak ik een extra taal beschikbaar?

Wanneer u bent ingelogd op de beheeromgeving van uw website gaat u in het menu aan de linkerkant naar Pharmeon Diensten. U ziet daar onder het kopje algemeen de optie vertaaloptie website staan. Klik op deze optie en ga naar het tabblad instellingen. Hier ziet u de talen die beschikbaar zijn om te activeren. Selecteer de gewenste talen en klik op opslaan. De talen zijn toegevoegd aan uw website.

De taal die ik wil activeren op mijn website staat niet in de lijst met beschikbare talen, wat nu?

Wanneer de taal die u wilt activeren op uw website niet beschikbaar is, kunt u deze wens aan ons doorgeven via onze website. Wij zullen dan voor u kijken of wij deze taal voor u beschikbaar kunnen maken.