Skip to main content

Tandarts tarieven

Hoe verander ik de factoringmaatschappij op mijn website?

Wanneer u bent ingelogd op de website gaat u in het linker menu naar de optie ‘Tandarts tarieven’. U ziet hier een optie ‘Factoringmaatschappij’ staan. Selecteer de factoringmaatschappij waarvan u gebruik maakt en druk op de blauwe knop ‘Instellingen opslaan’.

Staat uw factoringmaatschappij er niet tussen? Selecteer dan ‘Geen’ of ‘Leeg’. Bij de optie ‘Geen’ kunt u indien gewenst de betalingsvoorwaarden van de KNMT tonen. Bij de optie ‘Leeg’ wordt de betreffende pagina leeg opgeleverd en kunt u deze bewerken onder ‘Pagina’s.

Hoe voeg ik materiaal- en techniekkosten toe?

Wanneer u bent ingelogd op de website gaat u naar de optie ‘Tandtechniek kosten’. Hier heeft u de mogelijkheid om de tandtechniekkosten toe te voegen per categorie. Wanneer u de gewenste wijzigingen heeft gedaan, drukt u op de blauwe knop ‘Wijzigingen opslaan’.

Ik heb een factoringmaatschappij gekozen, maar zie de tekst niet op mijn website staan?

Om de standaardtekst van uw Factoringmaatschappij te tonen, moet de standaardpagina ‘Betalen’ aanstaan. Wanneer u bent ingelogd op de website, gaat u naar de optie ‘Pharmeon Services’. U ziet hier onder ‘Services’ de optie ‘Betalen’ staan. Vink het selectievakje aan en druk op ‘Selectie toevoegen’. De pagina wordt toegevoegd aan uw website. Geef indien gewenst bij optie ‘Menu’ de pagina nog de gewenste plek.

Ik heb materiaal- en techniekkosten toegevoegd, maar zie ze niet terug op mijn website. Hoe kan dat?

Om de materiaal- en techniekkosten te tonen op uw website, moet de standaardpagina ‘Materiaal- en techniekkosten’ aanstaan. Wanneer u bent ingelogd op de website, gaat u naar de optie ‘Pharmeon Services’. U ziet hier onder ‘Services’ de optie ‘Materiaal- en techniekkosten’ staan. Vink het selectievakje aan en druk op ‘Selectie toevoegen’. De pagina wordt toegevoegd op uw website. Geef indien gewenst bij optie ‘Menu’ de pagina nog de gewenste plek.

Kan ik de tarievenlijst aanpassen?

De tarievenlijst is afkomstig van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Het is niet mogelijk om hier wijzigingen op aan te brengen. U heeft wel de mogelijkheid om boven of onder de tarievenlijst tekst toe te voegen. Wanneer u bent ingelogd op de website gaat u naar de optie ‘Pagina’s’. Zoek hier de pagina’s met tarieven op en klik op bewerken. U zult hier een code zien staan met brackets, bijvoorbeeld: [ph_tandarts_tarieven]. Deze code zorgt ervoor dat de tarievenlijst wordt getoond. Typ de gewenste tekst boven of onder deze code. Hierdoor zal de tekst boven of onder de tarievenlijst worden getoond. Na het plaatsen van de gewenste tekst drukt u op de blauwe knop ‘Bijwerken’. De pagina wordt aangepast op uw website.

Moet ik de tarievenlijst elk jaar zelf aanpassen?

U hoeft de tarievenlijst niet elk jaar zelf aan te passen. Elk begin van het nieuwe jaar zullen wij de tarievenlijst voor u updaten. U hoeft hier niet naar om te kijken.JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.