Skip to main content

Promotie & Drukwerk

Drukwerk

Met onze drukwerkservice brengt u eenvoudig en betaalbaar uw online diensten effectief onder de aandacht. Bij ingebruikname van de app ontvangt u standaard van ons een promotiepakket met 300 brochures, 225 visitekaartjes, 3 posters in drie verschillende modellen en visitekaarthouders die u als display kunt omvouwen.

Bestel drukwerk via het bestelformulier

Promotiekit apotheek

Om uw patiënten eenvoudig te informeren over deze service sturen wij u een aantal promotiematerialen bij de aansluiting. Naast een aantal standaard materialen hebben we bovendien nog wat tips en tools die u kunt gebruiken in de communicatie vanuit uw eigen praktijk.

Bekijk de promotiekit

Promotiekit huisarts

Hier vindt u onder meer de handreiking die u met een stappenplan ondersteunt bij het implementeren van online diensten in uw praktijk. Daarnaast kunt u allerlei promotiemiddelen (na)bestellen om uw patiënten van de juiste informatie te voorzien zodat u tijd overhoudt voor andere zaken.

Het promotiepakket bestaat uit folders, posters, visitekaartjes, modeltekst voor uw website of nieuwsbrief, animaties voor wachtkamerschermen, een rolbanier voor bij de balie en webbanners voor op uw website.

Bekijk de promotiekit

Voorbeeld e-mails voor patiënten/cliënten

Wilt u uw patiënten of cliënten informeren over het belang digitale triage of over uw online diensten, maar heeft u geen tijd om zelf een e-mail te schrijven? Geen zorgen! Gebruik onze voorbeeldberichten als een handige leidraad. Deze berichten zijn in eenvoudige taal (B1-niveau) geschreven, waardoor ze voor iedereen begrijpelijk zijn. U kunt deze teksten kopiëren, plakken en direct versturen naar uw patiënten. Zo houdt u hen snel en moeiteloos op de hoogte en het scheelt u tijd.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.