Skip to main content

Promotie & Drukwerk

Drukwerk

Met onze drukwerkservice brengt u eenvoudig en betaalbaar uw online diensten effectief onder de aandacht. Bij ingebruikname van de app ontvangt u standaard van ons een promotiepakket met 300 brochures, 225 visitekaartjes, 3 posters in drie verschillende modellen en visitekaarthouders die u als display kunt omvouwen.

Bestel drukwerk via het bestelformulier

Promotiekit apotheek

Om uw patiƫnten eenvoudig te informeren over deze service sturen wij u een aantal promotiematerialen bij de aansluiting. Naast een aantal standaard materialen hebben we bovendien nog wat tips en tools die u kunt gebruiken in de communicatie vanuit uw eigen praktijk.

Bekijk de promotiekit

Promotiekit huisarts

Hier vindt u onder meer de handreiking die u met een stappenplan ondersteunt bij het implementeren van online diensten in uw praktijk. Daarnaast kunt u allerlei promotiemiddelen (na)bestellen om uw patiƫnten van de juiste informatie te voorzien zodat u tijd overhoudt voor andere zaken.

Het promotiepakket bestaat uit folders, posters, visitekaartjes, modeltekst voor uw website of nieuwsbrief, animaties voor wachtkamerschermen, een rolbanier voor bij de balie en webbanners voor op uw website.

Bekijk de promotiekit

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.