Skip to main content

Intramedkoppeling

Hoe voeg ik het Intramed patiëntenportaal toe op mijn website?

Voor het Intramed patiëntenportaal zijn er twee versies. Kies hieronder voor de versie waar u gebruik van maakt.
Weet u niet welke versie van het Intramed patiëntenportaal u gebruikt? Vraag dit dan na bij uw systeemleverancier.

Vernieuwde versie (vanaf 3.4)

Om het vernieuwde patiëntenportaal van Intramed toe te voegen op uw website gaat u wanneer u bent ingelogd naar de optie ‘Praktijkinformatie’ en daarna naar het tabblad ‘Koppelingen’. U vult hier bij ‘Intramed databaseID’ de vijf of zes cijfers van uw databaseID in en wanneer u van Intramed Online gebruik maakt, vult u de Koppel URL https://imweb.intramedonline.nl/ in. Maakt u gebruik van een andere oplossing, dan kunt u de Koppel URL bij uw beheerder opvragen. Druk na de gewenste wijzigingen op de blauwe knop ‘Wijzigingen opslaan’.

Wanneer u de wijzigingen heeft opgeslagen gaat u naar de optie ‘Pagina’s’. Maak hier een nieuwe pagina aan geef de pagina de gewenste titel. In de toolbar vindt u de knop ‘Shortcode toevoegen’.

Wanneer u hier op klikt, krijgt u in een nieuw scherm te zien welke beschikbare shortcodes er zijn. Selecteer Intramed en druk op de blauwe knop ‘Toevoegen’. De shortcode wordt toegevoegd aan de pagina. Vervolgens plaats u in de shortcode achter het woord Intramed de code v2. De shortcode ziet er dan als volgt uit:

Druk op de blauwe knop ‘Publiceren’ en de pagina wordt toegevoegd aan uw website. De intramedkoppeling zal op deze pagina getoond worden.

Verouderde versie

Om het patiëntenportaal van Intramed toe te voegen op uw website gaat u wanneer u bent ingelogd naar de optie ‘Praktijkinformatie’ en daarna naar het tabblad ‘Koppelingen’. U vult hier bij ‘Intramed databaseID’ uw databaseID in en wanneer u van Intramed Online gebruik maakt, vult u de Koppel URL https://imweb.intramedonline.nl/ in. Maakt u gebruik van een andere oplossing, dan kunt u de Koppel URL bij uw beheerder opvragen. Druk na de gewenste wijzigingen op de blauwe knop ‘Wijzigingen opslaan’.

Wanneer u de wijzigingen heeft opgeslagen gaat u naar de optie ‘Pagina’s’. Maak hier een nieuwe pagina aan geef de pagina de gewenste titel. In de toolbar vindt u de knop ‘Shortcode toevoegen’.

Wanneer u hier op klikt, krijgt u in een nieuw scherm te zien welke beschikbare shortcodes er zijn. Selecteer Intramed en druk op de blauwe knop ‘Toevoegen’. De shortcode wordt toegevoegd aan de pagina. Druk op de blauwe knop ‘Publiceren’ en de pagina wordt toegevoegd aan uw website. De intramedkoppeling zal op deze pagina getoond worden.

Hoe wijzig ik iets in het patiëntenportaal van Intramed?

Zoals de naam al zegt is het Intramed patiëntenportaal van Intramed. Indien u iets aan het portaal wil wijzigen, wil ik u adviseren contact op te nemen met Intramed.

Ik heb problemen met het Intramed patiëntenportaal op mijn website, wat moet ik doen?

Wanneer u problemen ervaart met het patiëntenportaal van Intramed op uw website, kunt u onderstaande punten controleren.

Intramed DatabaseID controleren
Wanneer u ingelogd bent als beheerder van de website gaat u naar de optie ‘Praktijkinformatie en klikt u op het tabblad ‘Koppelingen’. U ziet hier een item staan wat 'Intramed' heet met daaronder de gegevens die wij nodig hebben om de koppeling tot stand te brengen. Controleer of de juiste Intramed DatabaseID en Koppel URL is ingevoerd. Indien u deze gegevens niet weet, dan kunt u deze opvragen bij Intramed. Pas zo nodig de gegevens aan en sla de wijzigingen op door middel van de blauwe knop ‘Wijzigingen opslaan’ onderaan de pagina.

Shortcode controleren
Ga naar de optie ‘Pagina’s’ en selecteer de betreffende pagina waar het patiëntenportaal van Intramed op staat. Op deze pagina dient de Shortcode [koppeling type=’’intramed’’] te staan.

Ziet u de shortcode niet staan? Voeg deze dan toe. Hoe u de shortcode toevoegt leest u op deze pagina.

Indien de gegevens allemaal goed staan ingesteld en er blijven zich problemen voordoen, dan adviseren wij u om contact op te nemen met Intramed. Wij tonen het patiëntenportaal alleen op de website. Intramed gaat over de inhoud en de functionaliteiten van het patiëntenportaal.

Op welk e-mailadres krijg ik de uitslagen van de Fysio Check binnen?

De uitslagen van de Fysio Check krijgt u binnen op het admin e-mailadres waar u ook de andere formulieren van uw website op ontvangt. Wilt u het e-mailadres wijzigen, dan kan dat via https://uwzorgonline.nl/helpdesk. Let op dat u in het veld e-mailadres, een e-mailadres invult dat bij ons bekend is.

Waarom krijg ik geen notificaties meer per e-mail?

Wij tonen het patiëntenportaal alleen op de website. Intramed gaat over de inhoud en de functionaliteiten van het patiëntenportaal. Wanneer u geen e-mails meer ontvangt, willen wij u adviseren contact op te nemen met Intramed.JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.