Skip to main content

SkinVision

Hoe kan mijn patient zijn resultaten met mij delen?

Patiënten kunnen de SkinVision resultaten delen door naar de specifieke risicobeoordeling te gaan en onder de foto op de knop ‘Deel resultaten’ te drukken en deze vervolgens naar uw inbox te sturen.

Hoe moet ik de resultaten van SkinVision interpreteren?

SkinVision’s technologie is getraind op het herkennen van tekenen van huidkanker en geeft op basis daarvan een risicobeoordeling. Niet alle hoog risico beoordelingen zijn direct een maligniteit, dit zijn wel plekken die verdere beoordeling van een arts behoeven. U kunt de beoordeling van SkinVision als een first of second opinion laten meewegen bij het bepalen van het behandelpad.

Hoe werkt SkinVision?

Met behulp van SkinVision kunnen patiënten zelf via hun smartphone een huidafwijking controleren. De analyse vindt plaats op basis van een algoritme, waarna de patiënt direct een laag, laag met symptomen of hoog risicobeoordeling ontvangt. Bij een verhoogd risico kunnen zij de resultaten delen met de arts zodat u het verdere behandelplan kunt besluiten.

Het SkinVision algoritme is getraind op basis van honderdduizenden foto’s die klinisch gevalideerd zijn door dermatologen. Een onafhankelijke studie van het Erasmus MC toont aan dat het algoritme een sensitiviteit heeft van 95% in het herkennen van tekenen van huidkanker. Lees meer over ons onderzoek. 

Mijn patient heeft technische problemen, waar kan ik om support vragen?

U kunt uw patiënt adviseren contact op te nemen via support@skinvision.com, we doen ons best om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Waar kan ik als zorgprofessional om support vragen?

Het SkinVision team is bereikbaar op artseninfodesk@skinvision.com. Stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Waar kan ik meer informatie vinden over de wetenschappelijke onderbouwing?

Het SkinVision algoritme is getraind op basis van honderdduizenden foto’s die klinisch gevalideerd zijn door dermatologen. Een onafhankelijke studie van het Erasmus MC toont aan dat het algoritme een sensitiviteit heeft van 95% in het herkennen van tekenen van huidkanker. Lees meer over ons onderzoek.

Wat is SkinVision?

SkinVision is een veilige medische app voor het controleren van plekken op je huid. Met SkinVision checken patiënten eenvoudig zelf verdachte huidvlekken met de camera van hun smartphone en ontvangen binnen 30 seconden een risico-indicatie. De patiënt krijgt -als het nodig is – het advies om de huisarts te bezoeken of om het plekje goed in de gaten te houden.

SkinVision is een officiële dermatologie kliniek die gereguleerd wordt door de Nederlandse gezondheidszorg, welke gecontroleerd wordt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en valt onder de regelgeving van de de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
SkinVision is een CE-gemarkeerde medische service en is ISO en NEN 7510 gecertificeerd voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.