Skip to main content

KIJKsluiter

Hoe werkt KIJKsluiter geïntegreerd in de Uw Zorg Online patiëntenomgeving?

KIJKsluiter is een module die wij kunnen integreren in de Uw Zorg Online patiëntenomgeving. De module is zowel via de website als de app beschikbaar. De patiënt kan in het medicatieoverzicht klikken op de Bijsluitervideo van de medicatie waarvan hij of zij de animatievideo wil bekijken. Het voordeel van deze integratie is dat de patiënt niet meer hoeft in te vullen welk geslacht of leeftijd zij hebben. Zij hoeven alleen door te geven waarvoor ze de medicatie gebruiken om de juiste video te bekijken.

Hoeveel kost de integratie van KIJKsluiter in de Uw Zorg Online patiëntenomgeving?

Voor de integratie van KIJKsluiter in de Uw Zorg online patiëntenomgeving worden eenmalige setup kosten berekend.

Heeft u interesse in de koppeling? Vraag dan meer informatie aan via onze website. Of bestel KIJKsluiter direct in onze store.

Waar kan ik als zorgprofessional om support vragen over KIJKsluiter?

Voor inhoudelijke vragen over KIJKsluiter kunt u het beste contact opnemen met Stichting KIJKsluiter via het e-mailadres info@stichtingkijksluiter.nl.

Voor vragen over de KIJKsluiter integratie met de Uw Zorg Online patiëntenomgeving, kunt u contact opnemen met onze helpdesk via het vragenformulier.

Wat heb ik nodig voor de integratie van KIJKsluiter in mijn Uw Zorg Online patiëntenomgeving?

U dient bij Stichting KIJKsluiter een Full Service abonnement af te nemen. Wanneer u een Full Service abonnement afneemt bij KIJKsluiter, kunnen wij de module activeren in de patiëntenomgeving na akkoord op de setup kosten. Wij ontvangen daarna graag de KIJKsluiter code van uw abonnement.

Weet u niet wat uw KIJKsluiter code is? Deze kunt u opvragen bij KIJKsluiter.

Wat is KIJKsluiter?

KIJKsluiter is een module met ruim 10.000 animatievideo’s waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van een medicijn in begrijpelijke spreektaal wordt uitgelegd. De video’s zijn specifiek gemaakt voor geslacht, leeftijd, de vorm en de reden waarvoor het medicijn wordt gebruikt. En ze zijn beschikbaar in verschillende talen. Ook zijn er duidelijke video’s, die demonstreren hoe je een medicijn moet gebruiken.JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.