Privacy

Kan ik zelf plug-ins installeren op mijn website?

Het is niet mogelijk om zelf plug-ins te installeren op uw website. Wanneer u gebruik wilt maken van een plug-in, kunt u deze wens kenbaar maken via https://uwzorgonline.nl/helpdesk. Wij gaan de plug-in dan bekijken. Voordat wij een externe plug-in toelaten controleren wij altijd of deze plug-in invloed heeft op de veiligheid of de privacy van de websitebezoekers en of het interessant is om toe te voegen voor onze andere klanten.

Staat er een privacyverklaring op mijn website?

Elke website van Pharmeon wordt standaard opgeleverd met een privacy- en cookieverklaring. Deze kunt u onderaan uw website vinden onder ‘Privacy’.

Waar pas ik de privacyverklaring aan die op mijn website staat?

U heeft de mogelijk de standaard privacy- en cookieverklaring op uw website aan te passen. In het dashboard klikt u op het item ‘Praktijkinformatie’. U ziet aan de bovenkant verschillende tabbladen staan. Klik op het tabblad ‘Privacy’. Hier kunt u uw eigen privacy- en cookieverklaring plaatsen.

Let op: Wanneer u hier tekst plaatst, zal de standaard privacy- en cookieverklaring van Pharmeon worden overschreden. Wilt u de privacy- en cookieverklaring van Pharmeon aanpassen? Kopieer deze dan eerst en plak die in het veld.

Waarom kan ik geen Javascript toevoegen aan de website?

Javascript kan invloed hebben op de veiligheid of privacy van websitebezoekers. Dit is de reden dat Javascript er direct wordt uitgefilterd. Mocht u iets met Javascript willen toevoegen op de website, stuur dan een verzoek via https://uwzorgonline.nl/helpdesk. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden zijn.