Inloggen

Hoe log ik in op mijn website?

U kunt op twee manieren inloggen op uw website:

1. Als u op uw website bent, scrolt u helemaal naar beneden. U ziet hier in de footer het woord ‘Beheer’ staan. Klik hier op en u kunt uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen.

2. U kunt achter de domeinnaam van uw website /login invoeren in uw browser, bijvoorbeeld: www.mijndomeinnaam.nl/login. U krijgt de mogelijkheid om een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.

Hoe pas ik mijn wachtwoord aan?

Wanneer u bent ingelogd met uw beheerdersaccount op de website, heeft u de mogelijkheid uw wachtwoord te wijzigen. U ziet rechtsboven in de zwarte balk de tekst ‘Hallo gebruikersnaam’. Wanneer u met uw muis hierover heen schuift, verschijnt de optie ‘Profiel wijzigen’, klik hier op en uw komt in uw profiel terecht.

Als u in uw profiel terecht komt, scrolt u helemaal naar onder. U ziet daar de knop ‘Wachtwoord genereren’ staan. Wanneer u hier op klikt, verschijnt er een invoerveld met een heel lang wachtwoord. Wanneer u dit wachtwoord wenst te gebruiken, kopieer of noteer deze ergens en druk op de blauwe knop ‘Profiel bijwerken’. Mocht u een ander wachtwoord willen dan gegenereerd, dan haalt u het betreffende wachtwoord weg en vult u uw eigen gemaakte wachtwoord in. Wanneer u het nieuwe gewenste wachtwoord heeft ingevuld, drukt u op ‘Profiel bijwerken’.

Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Als u probeert in te loggen op uw website ziet u onder de inlogmogelijkheid de zin ‘Wachtwoord vergeten?’ staan.

Klik hier op en u krijgt de melding dat u uw gebruikers of e-mailadres moet invullen. Op het moment dat u deze heeft ingevuld kunt u op de knop ‘Nieuw wachtwoord aanmaken’ klikken. Er wordt een e-mail gestuurd naar uw admin e-mailadres met daarin een link. Met deze link kunt u een nieuw wachtwoord instellen voor uw beheerdersaccount.