Huisartsen

Hoe beheer ik de instellingen van de huisartsen?

Log in op het beheer van uw portaal en klik op 'Huisartsen'. U komt in het overzicht terecht van alle toegevoegde huisartsen en u kunt hier de instellingen van de betreffende huisartsen beheren.

Hoe ontvangt de huisarts de receptaanvraag?

De huisarts kan de aanvraag via e-mail of fax ontvangen. Als u de wijze waarop de huisarts een bestelling ontvangt wilt wijzigen, logt u in op de beheeromgeving van het portaal. U gaat naar 'Huisartsen' en klikt op de huisarts waarvan u de gegevens wilt aanpassen. Onder het item 'Contactgegevens' kunt u de wijze van ontvangst wijzigen. Druk na de wijziging op de knop 'Opslaan'.

Hoe voeg ik een nieuwe huisarts toe?

Log in op de beheeromgeving van het portaal en klik op 'Huisartsen'. U komt terecht in het overzicht van de huisartsen die zijn toegevoegd. Klik op de knop 'Huisarts toevoegen'. U dient een aantal verplichte velden in te vullen, namelijk:

Onder de persoons- en adresgegevens ziet u ook een item met de naam 'Services' staan. U kunt hier aangeven wanneer een patiƫnt bij deze huisarts aangesloten is, wat er met een bestelling moet gebeuren. Heeft u ingesteld dat iteraties worden bijgehouden? Dan volgt het systeem deze instellingen wanneer de iteraties op zijn. Heeft u ingesteld dat er geen iteraties worden bijgehouden? Dan volgt het systeem altijd deze instellingen.

Wanneer u heeft ingesteld dat de bestelling naar de huisarts verstuurd moet worden, vergeet dan niet onder 'Contactgegevens' aan te geven naar welk e-mailadres of faxnummer de bestelling gestuurd moet worden.

Klik op de knop 'Opslaan' onderaan de pagina om de huisarts toe te voegen.

Hoe wijzig ik het e-mailadres/faxnummer van de huisarts?

De huisarts kan de aanvraag via e-mail of fax ontvangen. Als u het e-mailadres of faxnummer waar de bestellingen op binnenkomen wilt wijzigen, logt u in op de beheeromgeving van het portaal. U gaat naar 'Huisartsen' en klikt op de huisarts waarvan u de gegevens wilt aanpassen. Onder het item 'Contactgegevens' kunt u het e-mailadres of faxnummer wijzigen. Druk na de wijziging op de knop 'Opslaan'.

Zijn alle velden verplicht wanneer ik een nieuwe huisarts toevoeg?

Niet alle velden zijn verplicht wanneer u een nieuwe huisarts toevoegt. Alleen de velden waar het volgende teken achter staat: *

Wanneer u een nieuwe huisarts toevoegt, vergeet dan niet bij 'Services' aan te geven of de bestelling naar de huisarts verstuurd moet worden. Wanneer het naar de huisarts verstuurd moet worden, vergeet dan bij 'Contactgegevens' niet de juiste gegevens in te vullen.