Domeinnaam

Hoe kan ik DNS wijzigingen doorvoeren?

Het is niet mogelijk om DNS wijzigingen zelf door te voeren. U kunt de gewenste DNS wijzigingen doorgeven via onze helpdesk. Let op dat u in het veld
e-mailadres, een e-mailadres invult dat bij ons bekend is. Onze technische afdeling zal vervolgens de DNS wijzigingen doorvoeren. Houd rekening met een verwerkingstijd van minimaal drie werkdagen.

Wanneer u gaat migreren naar een nieuwe mailomgeving, geef de gewenste DNS wijzigingen dan tijdig door. Wij kunnen het dan voor u inplannen op de juiste datum en tijd.

Geeft een systeembeheerder de DNS wijzigingen aan ons door? Vergeet dan niet tijdig aan te geven dat deze persoon het recht heeft om vanuit jullie deze wijzigingen door te geven. U kunt dit doorgeven via https://uwzorgonline.nl/helpdesk. Let op dat u in het veld e-mailadres, een e-mailadres invult dat bij ons bekend is.

Hoe verhuis ik mijn domeinnaam van mijn huidige provider naar jullie?

Wanneer u uw domeinnaam naar ons wilt verhuizen, kunt u een zogeheten ‘Verhuistoken’ opvragen bij de huidige beheerder van uw domeinnaam. Met deze token kunnen wij het beheer van de domeinnaam overnemen. Voordat wij de domeinnaam overnemen is het altijd handig om meer informatie te verkrijgen over uw mailsituatie. De overname van de domeinnaam kan gevolgen hebben voor uw e-mail. Stuur met de verhuistoken ook altijd de volgende informatie mee:

• Hoeveel e-mailadressen u afneemt die eindigen op uw domeinnaam

• Hoe de e-mail op het moment is ingesteld POP/IMAP/EXCHANGE

• Of u de e-mail extern wenst te houden of bij Uw Zorg Online wil gaan afnemen

Hoe vraag ik een nieuwe domeinnaam aan?

Wanneer u een nieuwe domeinnaam wenst aan te vragen, controleer dan via www.sidn.nl of de domeinnaam nog vrij is. Wanneer de domeinnaam nog vrij is, kunt u via onze helpdesk aan ons doorgeven dat u de domeinnaam wilt claimen.

Kan ik een domeinnaam die niet bij Pharmeon staat geregistreerd boven de website plaatsen?

Het is niet mogelijk om een extern geregistreerde domeinnaam boven de website te plaatsen. U heeft twee opties:

1. U verhuist de domeinnaam naar Uw Zorg Online. Hierdoor kunnen wij de domeinnaam beveiligen met een SSL Certificaat en deze bovenaan de website plaatsen.

2. U houdt de domeinnaam extern geregistreerd. Wij zetten de website op een subdomein en u redirect de domeinnaam naar dit subdomein.

Waarom heb ik een SSL certificaat op mijn domeinnaam nodig?

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat een vreemd of ongewenst systeem niet kan meekijken wanneer u of uw patiënt gegevens invoert op uw website. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een inschrijfformulier of contactformulier.